Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 747 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 3,09 g |
Vláknina | 36,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Moje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
lahudkovy gulas,
guláš s tatarkou,
guláš flamendr,
hovězí přední guláš,
guláš hovězí přední,
hovězí přední krk recept,
hospodský guláš,
hovězí guláš flamendr,
hospodský hovězí guláš,
guláš z hovězího předního masa,
guláš se špagetami,
flamendr gulas,
hovězí přední krk recepty,
hovězí guláš z předního,
hovězí gulá- lahůdkový,
porce masa na guláš,
lahudkovy guláš recept,
vlada hruska gulase,
hovezi predni krk gulas,
pokažený guláš
Suroviny:
cibule,
sádlo,
feferonka,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
pórek
Komentáře (25)
Vše moc děkuji za ocenění bodíkem