Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 24,86 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,82 g |
Sacharidy | 54,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny rozmixujeme. Do mísy větší pokládáme naklepané kotlety a postupně je zaléváme rozmixovanou směsí, tak ,aby plátky byly pokryty.
Krok 2: Poté uložíme na 24 hodin do lednice a smažíme je i se směsí.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravští "rošťáci"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZl5
Moje poznámka
Moravští "rošťáci"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZl5
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 6 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 36 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 39 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 1 hodinou
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 4 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
rošťáci recept,
roštáci,
marinované vepřové maso rošťáci,
rošťáci z vepřového masa,
recept rostaci,
pikantní rošťáci,
nejlepší roštaci z kotlety,
recepty rošťáci,
vepřový rošťák,
silvestrovská večeře recepty,
vepřoví rošťáci,
kotlety roštáci,
roštak,
moravští roštáci,
veprovy rostaci,
vepřové roštáci,
vepřové roštaky,
recepty rošťák,
maso na roštáky,
recept na silvestrovskou veceri
Suroviny:
kotleta vepřová,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
solamyl,
vejce,
pepř,
sůl,
česnek
Komentáře (4)