Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Moje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 21 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 24 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 31 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 3 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 3 hodinami
Tématické fráze:
králík po francouzku,
jak připravit králíka,
příprava kralika,
kralik po francousku,
králík recepty,
recept na králíka po francouzku,
recepty z králíka domácího,
králík po francouzky,
králík cibulář,
recepty jak připravit králíka,
kralik priprava,
králík po francouzku recepty,
kralik recept,
králík na cibuli,
recept na kralika,
recepty z králíka,
králík pofrancouzsku,
co vše se dá uvařit z kralika,
králík po francozsku,
recepty z králičího masa po francouzku
Suroviny:
králík,
bůček vepřový,
cibule,
máslo,
bobkový list,
koření hřebíček,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
Díky za další výbornou inspiraci