Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
Moje poznámka
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 12 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 12 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 38 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 2 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 10 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 11 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 11 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 11 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí žebra na víně,
dušené hovězí žebro,
dušená hovězí žebra,
dušená žebra,
hovězí žebro dušené,
dušené hovězí,
hovězí žebra na červeném víně,
hovězí žebra dusena,
žebírka na červeném víně,
dusene hovezi zebra,
uprava hovezich zeber,
dusena zebirka,
recept na dusene żebirka,
jak upravit hovězí žebra,
příprava hovězích žebírek,
hovězí žebro na červeném víně,
hovězí řebírko,
dušené žebírko,
úprava hovězích žebírek,
hovězi žebra nakládané recepty
Suroviny:
žebra,
polévka cibulová instantní,
víno červené,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
Děkuji Vám za reakce a body.