Suroviny
Porce: 1 pizza
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 22,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus dáme na plech.
Krok 2: Namažeme kečupem, rozložíme šunku a dál pokračujeme podle sebe.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
co dát na pizzu,
pizza recepty,
korpus na pizzu,
pizza pro děti,
pizza recept,
suroviny na pizzu,
co dat na pizu,
piza recepty,
co dat na pizzu suroviny,
korpusy na pizzu,
co patri na pizzu,
co dat ma pizzu,
pizzu recept,
jak dělat pizzu,
co vše dělat v toustovači,
pizzarecepty,
parmazán na pizzu,
rajčatový humus,
pizza s parmezán,
pizza s parmazán
Suroviny:
pizza korpus,
kečup sladký,
salám šunkový,
sýr cihla,
česnek,
sýr mozzarella,
žampióny,
olivy,
chilli
Komentáře (13)
Toto rozhodně za nejlepší pizzu nepovažuji
a ještě z korpusu
600dkg hladké mouky,400ml vlažně vody,1 kostka droždí,3 lžíce oleje,spetka soli a spetka cukru.Postup:Uděláme si kvásek trochu mouky,špetka cukru a zalejeme vlažnou vodou,kterou máme přichystanou na těsto,jak kvásek vykyne,tak dodáme všechny suroviny co jsem již napsala.Výhodou těsta je,že jak vykyne se může dát do lednice a můžete si těsto odbírat,na jednu pizzu dávám 25 dkg,tím pádem mi těsto zůstane ještě na 3 pizzy.Přeji dobrou chuť