Špaldová pizza s rukolou a parmezánem

Susa Kuchařka: Susa

Pizzy 1 názor

Suroviny

1 hrnek špaldové mouky
2 lžíce olivového oleje
1/2 hrnku vlažné vody
špetka soli
rukola
passata di pomodoro
prosciutto
parmezán
sušená rajčata (vločky)
BIO extra panenský olivový olej Oliva Gourmet
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V míse smícháme mouku, sůl, olej a přidáme 1/2 hrnku vlažné vody. Vody přidejte raději méně a podle lepivosti těsta případně dolijte.

  2. Vypracujeme vláčné těsto, které by se nemělo lepit.

  3. Připravíme si plech vyložený pečícím papírem.

  4. Papír pokapeme trochou oleje a rukou na plechu vytvarujeme z těsta tenkou placku.

  5. Těsto pak pečeme v troubě vyhřáté na 190°C cca 20 minut. Toto je základ na nekynuté těsto. Mě osobně se osvědčilo nejprve upéct samotný korpus, který pak ozdobím svými oblíbenými ingrediencemi. Takto ozdobený korpus už znovu nepeču. Na závěr vše zakápneme panenským olivovým olejem a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 443 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špaldová pizza s rukolou a parmezánem

Tématické fráze: pizza ze špaldové mouky těsto na pizzu ze špaldové mouky špaldové těsto na pizzu špaldová pizza těsto těsto na pizzu ze spaldy pizza těsto ze špaldové mouky pizza těsto ze špaldy nekynuté spaldove těsto na pizzu pizza ze špaldové mouky nekynuta špaldové těsto na na pizzu piza testo ze spaldy recept na pizzu spadlova parmezán spaldova mouka nekynutá pizza ze špaldové mouky testo napizzu ze špaldové mouky špaldová mouka pizza těsto na pizzu špaldové těstno na pizzu špaldová mouka domáci pizza ze špaldové mouky pizza špaldová mouka