Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 564 kJ / 1 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,07 g |
Tuky | 46,39 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 127,97 g |
Postup přípravy
Podáváme s jemně sekanou pažitkou nebo petrželkou.
Zveřejněno 16. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebová polévka se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEo2
Moje poznámka
Chlebová polévka se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEo2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 13 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 5 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 6 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 8 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 9 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 9 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 10 hodinami
Tématické fráze:
chlebová polévka s brambory,
chlebová polévka recept,
chlebová polévka,
chlebová polévka recepty,
chlebová polévka s ovesnými vločkami,
polevka brambory cibule recept,
chlebová polévka s hříbky,
zeleninová polévka s bramborem
Suroviny:
chléb,
voda,
zelenina kořenová,
kmín celý,
cibule,
máslo,
houby sušené,
brambory,
bujón,
sůl,
mléko,
žloutek,
pažitka
Komentáře (4)