Postup přípravy
Krok 1: Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením.
Krok 2: Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme párátky.
Krok 3: Naplněného šmakouna obalíme v mouce, vejci a strouhance smíchané se sezamovými semínky a smažíme dozlatova. Podáváme s kaší nebo brambory.
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Moje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 50 minutami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 6 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 37 minutami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 39 minutami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 51 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 59 minutami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
co je to šmakoun,
gordon bleu top recepty,
gordon bleu recept,
jak se vypada kuřeci gordon,
šmakoun foto,
domácí šmakoun,
jak vynikl cordon bleu,
šmakoun recepty,
cordonbleu,
šmakoun akce,
kuřecí cordon v sezamove strouhance,
brambory giorgio,
dušený šmakoun,
recepty šmakoun,
recepty ze šmakouna,
dna a šmakoun,
co je to gordon bleu,
gordon blue prirodní,
smakoun ala,
cordon bleu v bramborach
Suroviny:
šmakoun,
salám sojový,
sýr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
semínka sezamová,
koření grilovací
Komentáře (21)
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html