Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 877 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,60 g |
| Tuky | 56,84 g |
| Vláknina | 30,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 587,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Moje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 7 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 12 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 23 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 10 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 48 minutami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 2 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 2 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 3 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 5 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
pivní housky,
domácí housky jako od pekaře,
pivní buchta,
pivní housky recept,
recept na pivní housky,
domácí pivní housky,
pivni houska,
pivní domácí housky,
pivní housky v domácí pekárně,
recept housky pivní,
recept na housky od pekare,
těsto zadělané pivem,
pivni housky nebo rohliky,
domácí housky posyp,
domácí pivní houska,
chleba mě nadýmá rohlík ne,
bagetky zadělané pivem,
recept na rohlíky zadělané pivem,
pivní rohlky,
recept na rohliky a housky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
olej,
pivo světlé,
sůl,
mák,
kmín celý,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (14)
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.