Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 631 kJ / 2 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,03 g |
Tuky | 43,63 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 391,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobré rohlíky k snídani
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJ9Y
Moje poznámka
Dobré rohlíky k snídani
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJ9Y
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 1 hodinou
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 7 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 14 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 14 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na dobrou snídani,
co dobreho k snidani,
tip na dobrou snídani,
recepty na dobrou snídani,
co dobreho na snidani,
tipy na dobrou snídani,
recept na pečivo k snídani,
co dobrého ke snídani,
jak udělat dobrou snidani,
pečivo ke snídani recept,
rychle pecivo k snídani,
pečivo na snídani,
rychlé recepty k snídani,
recepty na pečivo k snídani,
dobre a rychle snídane,
pečivo k snídani recepty,
rohlíčky ke snídani,
pečivo k snídani,
jak upect pecivo k snidani,
pecivo na snidani recept
Suroviny:
mouka chlebová,
mouka žitná,
mléko,
žloutek,
olej,
cukr,
sůl,
sladěnka,
droždí
Komentáře (2)