Bezlepkový kvásek
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWGK
Moje poznámka
Bezlepkový kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWGK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 9 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 9 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 10 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 11 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 11 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 12 hodinami
Tématické fráze:
kvásek sekowa,
pohankový kvásek,
kukuřičný kvasek,
kvásek z bezlepkové mouky,
sekowa,
alnatura suseny kvasek,
kvásek alnatura,
sušený kvásek alnatura,
kvásek z pohanky,
kukuřice sekowa,
kukuřičný kvásek sekowa,
alnatura kvásek,
kvasek z pohankove mouky,
kvásek z kukuřičné mouky,
kvásek na bezlepkový chléb,
chléb bezlepkový sušený kvásek,
bezlepkových kvásek,
sekowa kvasek,
kvásek na bezlepkový chleba,
suseny kvasek
Suroviny:
kvásek sušený alnatura,
mouka žitná,
mouka pohanková
Komentáře (8)
A podle něj si udělat základní kvásek doma. Důvodem je zkušenost, kupované zlobí. Příliš rychle mi pak umíraly. Podezírám, že tam může být ta či ona příměs a nebo jak je to neprodyšně skladováno nebo nevíme jeho stáří od oživení. Jistotu samozřejmě nemám proč to tak bylo, jen to vždy tak bylo.