Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvásek

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5760 min Doba přípravy: 5760 min

5760 min (5760 min příprava)

20. 1. 2010 16:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 573 kJ / 1 810 kcal
Bílkoviny57,50 g
Tuky10,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkab

16. 1. 2011 14:38

Racky, omlouvám se, že odpovídám s takovým zpožděním...
Nádoba z nerez oceli je naprosto v pořádku, ale delší vystavení kovům jako měď, mosaz a zejména hliník, může způsobit problémy. Už jsem slyšela o lidech, kteří si kvásek přikryli hliníkovou fólií a kvásek jim jí "sežral". Ale zamíchat kvásek hliníkovou lžící není problém, když jí tam nezapomete...

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 5. 2010 07:38

Racky, ještě jsem vám jednou něco písla tady http://www.toprecepty.cz/recept/6911-dvoudenni-kva...;-)

Racky

25. 5. 2010 16:37

Dobré odpoledne, rád bych se zeptal, proč kvásek nemá být v kovové nádobě. Já ho tam mám a zatím všechno asi funguje, jak má. Dělám to poprvé. Dík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvásek kvásek recept příprava kvásku recept na kvasek kvásek příprava jak udělat kvásek z droždí oživení kvásku kvásek na lívance jak se dělá kvásek z droždí lívance z kvásku sušený kvásek jak použít recept kvasek jak oživit kvásek jak udělat kvásek recepty z kvásku jak se dělá kvásek kvásek postup jak na kvásek kvásek z vody přírodní kvásek

Suroviny: voda, cukr, droždí sušené, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kvásek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANp1