Škvarky v domácí pekárně
Vůni domácího sádla a škvarkům se nic nevyrovná! Čím je syrové sádlo vyšší, tím budou škvarky lepší. Teplé škvarky potěší, ale na vaření a pečení využijete i ty studené. Vyškvařené sádlo upotřebíte do slaných i sladkých pokrmů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 kJ / 7 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,51 g |
| Tuky | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme domácí pekárnu - vyndáme z ní hák na hnětení.
Krok 2: Sádlo nakrájíme na menší kousky, dáme do pekárny a zapneme program pečení.
Krok 3: Během pečení občas zamícháme, ke konci přidáme 1 lžíci mléka.
Krok 4: Pokud není sádlo dostatečně vyškvařené, program opakujeme.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Moje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 15 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 18 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 2 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 2 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 2 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 3 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 9 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 12 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 13 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 14 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 14 hodinami
Tématické fráze:
škvarky recept,
sádlo v domácí pekárně,
sádlo v pekárně,
sádlo z domácí pekárny,
škvarky,
jak dělat škvarky,
sádlo z pekárny,
jak se delaji skvarky,
domácí špek,
domácí sádlo,
domácí pekárna sádlo,
vepřové škvarky,
jak na škvarky,
recept skvarky,
domací pekarna recepty,
moje pekárna,
domácí sádlo v pekárně,
program se sádlo,
sádlo pekárna,
recept na skvarky
Suroviny:
sádlo vepřové,
mléko
Komentáře (14)