Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,50 g |
| Tuky | 3,20 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 100,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.
Krok 2: Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.
Krok 3: Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Moje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 6 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 6 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 8 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 56 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybi file pod syrovou peřinkou,
syrová rybka recept,
recepty file pod peřinou,
recept na slany dort rybka
Suroviny:
filet rybí,
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)