Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,50 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 100,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.
Krok 2: Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.
Krok 3: Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Moje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybi file pod syrovou peřinkou,
syrová rybka recept,
recepty file pod peřinou,
recept na slany dort rybka
Suroviny:
filet rybí,
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)