Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,50 g |
| Tuky | 3,20 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 100,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.
Krok 2: Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.
Krok 3: Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Moje poznámka
Rybka pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVDX
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 18 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 25 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 29 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 31 minutami
Jablkový křen
cookamater před 43 minutami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 13 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybi file pod syrovou peřinkou,
syrová rybka recept,
recepty file pod peřinou,
recept na slany dort rybka
Suroviny:
filet rybí,
brambory,
mrkev,
cibulka jarní,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)