Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,41 g |
Tuky | 31,80 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Moje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 17 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit kakao,
čím nahradit kokos,
čím nahradit máslo,
jak nahradit kakao,
čokoláda na vaření jak rozpustit,
čím nahradit čokoládu na vaření,
cim nahradit kakaove maslo,
čím nahradit bílou čokoládu,
čokoláda do těsta,
cim zamenit cokoladu v peceni,
cim nahradit piskoty,
čím nahradit kakao?,
čím nahradit v těstě cukr,
cim.nahradit kakao,
puding čím nahradit,
cim se da nahradit kakao,
s cim rozpustit cokoladu na polevu,
cim nahradit kakao v cukrovi,
s čím rozpustit čokoládu na vaření,
čím nahradit kakao v buchtě
Komentáře (6)
Další jen moje pokusy, zda ze stejného poměru surovin vznikne čokoláda - nevznikne, je to moc sypké. A máslo jsem rozpouštěla proto, že tekutý tuk pojme více suché složky než jen změklý.
Ale kdybych to dělala na mlsání, tak bych také nerozpouštěla.