Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,41 g |
Tuky | 31,80 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Moje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 4 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 7 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit kakao,
čím nahradit kokos,
čím nahradit máslo,
jak nahradit kakao,
čokoláda na vaření jak rozpustit,
čím nahradit čokoládu na vaření,
cim nahradit kakaove maslo,
čím nahradit bílou čokoládu,
čokoláda do těsta,
cim zamenit cokoladu v peceni,
cim nahradit piskoty,
čím nahradit kakao?,
čím nahradit v těstě cukr,
cim.nahradit kakao,
puding čím nahradit,
cim se da nahradit kakao,
s cim rozpustit cokoladu na polevu,
cim nahradit kakao v cukrovi,
s čím rozpustit čokoládu na vaření,
čím nahradit kakao v buchtě
Komentáře (6)
Další jen moje pokusy, zda ze stejného poměru surovin vznikne čokoláda - nevznikne, je to moc sypké. A máslo jsem rozpouštěla proto, že tekutý tuk pojme více suché složky než jen změklý.
Ale kdybych to dělala na mlsání, tak bych také nerozpouštěla.