Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,41 g |
Tuky | 31,80 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Moje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 20 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 2 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 4 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 4 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 9 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit kakao,
čím nahradit kokos,
čím nahradit máslo,
jak nahradit kakao,
čokoláda na vaření jak rozpustit,
čím nahradit čokoládu na vaření,
cim nahradit kakaove maslo,
čím nahradit bílou čokoládu,
čokoláda do těsta,
cim zamenit cokoladu v peceni,
cim nahradit piskoty,
čím nahradit kakao?,
čím nahradit v těstě cukr,
cim.nahradit kakao,
puding čím nahradit,
cim se da nahradit kakao,
s cim rozpustit cokoladu na polevu,
cim nahradit kakao v cukrovi,
s čím rozpustit čokoládu na vaření,
čím nahradit kakao v buchtě
Komentáře (6)
Další jen moje pokusy, zda ze stejného poměru surovin vznikne čokoláda - nevznikne, je to moc sypké. A máslo jsem rozpouštěla proto, že tekutý tuk pojme více suché složky než jen změklý.
Ale kdybych to dělala na mlsání, tak bych také nerozpouštěla.