Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,80 g |
| Tuky | 101,75 g |
| Vláknina | 23,30 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 537,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Moje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánky ze strojku
Vilik před 1 minutou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 36 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
sýrové pečivo,
mouka t55,
mouka manitoba,
mouka t 55,
celerová nať,
rozdíl mezi chlebovou moukou,
rozdíl mezi chlebovou a normální moukou,
manitoba mouka,
rozdíl mezi chlebovou moukou a normální,
specialni chlebova mouka t55,
rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou,
rozdíl mezi normální a chlebovou moukou,
rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou,
co je mouka t55,
jak použít celerovou nať,
rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou,
recepty z mouky manitoba,
rozdil mezi moukou a chlebovou moukou,
rozdil mezi moukou chlebovou anormalni,
hladká mouka manitoba
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sýr nastrouhaný,
nať celerová,
česnek sušený
Komentáře (9)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.