Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 74,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Moje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 32 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 53 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 55 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
pudink v mikrovlnce,
puding v mikrovlnce,
pudink z mikrovlnky,
jak uvařit pudink v mikrovlnce,
vaření pudinku v mikrovlnce,
puding z mikrovlnky,
pudink vařený v mikrovlnce,
pudink,
pudink v mikrovlnce recept,
vaření pudinku,
puding bez vaření,
pudink vařený v v mikrovlnce,
jak vařit pudink,
puding vařený v mikrovlnce,
jak uvařit puding,
jak uvařit puding v mikrovlnce,
pudink bez vaření,
příprava pudinku,
pudink mikrovlnka,
puding mikrovlnka
Komentáře (25)
Nejdříve ohřát samotné mléko a když se začne vařit, tak přidat v trošce mléka rozmíchaný prášek s cukrem. Zamíchat venku (ihned houstne)
Sice je špinavý jeden hrneček navíc, odpadá ale průběžné míchání.
Dámy, pokud tohle měl být ten fikaný recept na přípravu pudinku v MW troubě, tak mne to dost silně zklamalo. Snad ještě musím poděkovat za odstrašení, které Jikotka doplnila k fotkám, které jsou jinak naprosto jako kdyby mi je fotila přes rameno. Ale tekhle ne!
To je strašně složitý! )-: Kdo má mít nervy věčně tahat, ať už s talířem nebo bez něj tu misku z MW a zase po zamíchání to tam vracet? A to nepočítám zavítrání a otvírání misky, pokud nechci mýt ještě ten dekl co je přes talíře, ale jen poklici té misky.
Klasika, nikdo mne nenaučil nikdy lepší, a dělám to tak od třinácti a se zklamáním zjišťuji, že nejefektivněji:
Mléko v takovéhle misce pět minut v 800 - 900 W MW. Prostě natvrdo, až se začne vařit klokotem. Když už to k tomu spěje, pustit včas plotnu na sklokeramice nebo rozpálit plotnu na plynu (to chce asi hned při vložení mléka do MW). Vroucí mléko vyndat a jak je přiklopené, taxním na kamna. Labužník pečlivě vyjme poslední náznaky mléka z toho řepkového něčeho - škraloupy. Dál klasicky vmíchat připravenou směsku, ono se to dál vaří na te rozpálené plotně hned, odstavit, nechat dobublat, OSLADIT, a
1. miska zůstává čistá,
2. netrávím u (škodlivých) mikrovln celý čas,
3. pudlik je jistě bez sraženého místa, které udělo takové ty velké kejdovité hrudky, protože hned od začátku míchám. A míchám ani ne minut.
FERTYK!
Fajn dezert, nestojím u plotny, nemyju hrnec, sníme to zrovna z těch skleniček. Mimochodem, takhle dělám i houskové hnedlíky.