Postup přípravy
Použijeme len veľké šampiňóny, z obyčajných by nám vajíčko vytieklo. Prípadne použijeme vajíčko prepeličie - křepelčí.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s vejci zapékané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJGB
Moje poznámka
Žampiony s vejci zapékané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJGB
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 4 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 4 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
Issis před 8 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 2 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 2 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 2 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 2 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 3 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 4 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 4 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampiony s vejci,
zapečené žampiony s vajíčkem,
zapečené žampiony s vejci,
žampiony s vejcem,
zapečene žampíony,
vajíčka se žampiony,
žampiony recepty,
zapecene zampiony s vejcem,
žampion lesní,
vejce se zampiony,
křepelčí vejce v žampionech,
plněné žampiony vejci,
zapekane žampiony,
žampiony s křepelčím vejcem,
žampiony s vajíčkem,
křepelčí vajicka se zampiony,
křepelčí vajíčka v žampionech,
žampiony s křepelčími vejci,
přepelka,
zapečené vejce se žampiony
Suroviny:
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
sýr uzený,
Komentáře (29)
Vypadá to na jednoduchý, rychlý a přitom určitě chutný recept. Díky za nápad