Suroviny pro 35
35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 833 kJ / 5 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,25 g |
| Tuky | 293,69 g |
| Vláknina | 9,99 g |
| Cholesterol | 1,83 g |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 640,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský medový krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13x0
Moje poznámka
Francouzský medový krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13x0
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Tématické fráze:
medový krémeš,
kremeš,
francouzsky kremes,
krémeš recept,
medovy kremeš recept,
francouzky kremes,
kreméš na plech,
francousky kremes,
kremež,
francuzky krémeš,
francouzské kremeše,
krémeš medový,
franocouzský medový krémeš,
medove kremeše,
franocouzský medový krémeš,
úžasný krémeš,
francuzsky kremes,
francouzské krémeš,
recept na kremeš,
francouzský krémež
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
rum,
vejce,
žloutek,
soda jedlá,
tuk hera,
med,
mléko,
zlatý klas,
mouka polohrubá,
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
šlehačka v prášku,
mléko
Komentáře (36)
Pri príprave som urobila malé zmeny - do cesta som pridala 2 PL kyslej smotany, lepšie sa mi cesto spracovalo. Pudingovú kašu som uvarila s cukrom, do vlažnej som postupne všľahala vymiešané maslo. Spojilo sa to krásne. Je to jednoduchšie, ako maslo vymiešať s cukrom a potom spojiť s kašou. Šľahačku som použila rastlinnú, na vrch čokoládovú polevu.
Kto tento múčnik nepozná - tomu doporučujem. Efektný a výborný, moja rodina sa už teší.
-
Fakt se krásně povedl podívej ...
Je potřeba nechat naplněný v lednici do druhého dne.Těsto se potom krájí bez problému. Naprosto doporučuji dát opravdu rostlinnou šlehačku,já dala 36 % procetní pravou a je to příliš syté, víc jak 2 kousky nikdo nesní!
Když budete dělat krém z 2 pudinku ,tak přidat 4,5 navršené lžíce polohrubé mouky a přidat 3 vanilkové cukry a 100 gr. cukru! Kdo má rád sladší.Já jsem dala celkem 250 gr cukru do krému !
Babičkovské staré hluboké lžíce stačí 4 navršené lžíce mouky! Ty z moderních příboru mají menši obsah.
a pošlem ti fotku celého plechu s krémešom!
Ja mám dva hrnce na mlieko, píšťalky z nich som vyhodila, varím v nich kaše, pudingy na krémy, polevy, šľahám bielky, všetko akoby nad parou...
"taký krásne prevlhnutý,rovno z chladničky, urezať a žžráááát!
Týrání zvířat !!!
ty máš takú vymoženosť ako dvojplášťový hrniec ! Ja som ho vyhodila ,hneď ako,deti vyrástli /pre neskôr narodených /v tom sa varila krupicová kaše pro děti/ instant nebol! Teraz to ľutujem! Vtedy sa ešte dali kúpiť aj zákusky ,ktoré sa dali jesť a tak som myslela ,že ho nebudem potrebovať !
Dnes - v pondelok dcéra volala, dojedli výslužku, cesto krásne prevlhlo...
Fotku mi prosím poslala v pul jedenácté,když jsem šilhala hladem!
Od té doby nemyslím na nic jiného jenom na ten krémeš !
Nemám čas nic upéct ,dělám daně a jsem od rána u počítače !
Není tohle týrání ! Kolik té mouky do krému dáváš ,navršené lžíce, nebo zarovnanané,už to nevydržím ,musím upéct!
http://www.srecepty.cz/ingredience/prasek-zlaty-kl...