Postup přípravy
Americké brambory umyjeme, nasekáme na čtvrtky, položíme na plech (na plechu mějte papír na pečení) a posypeme kořením na americké brambory. Pečeme zhruba 40 minut na 220 °C (do trouby dáváme dříve než lososa!).
Zeleninový salát uděláme podle chuti: vybereme zeleninu, nasekáme, smícháme.
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Moje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 36 minutami
Borůvkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 18 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená řepa
radbastim před 51 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 1 hodinou
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 3 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 15 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 16 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 16 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 16 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 17 hodinami
Tématické fráze:
losos v alobalu v troubě,
losos v alobalu,
pečený losos v troubě,
losos pečený v troubě,
pečený losos,
losos v troubě,
losos na grilu v alobalu,
pečený losos v troubě se zeleninou,
pečený losos se zeleninou,
losos do trouby,
losos na grilu,
losos pečený,
recept losos v troubě,
losos z trouby,
losos v alobalu recept,
pečený losos na másle,
pečeme lososa,
losos v alobale,
recepty losos v alobalu,
recept losos v alobalu
Suroviny:
losos,
koření grilovací,
olej,
máslo,
brambory,
koření na americké brambory,
salát ledový,
paprika,
okurka čerstvá,
rajče
Komentáře (7)
Na fotce máš zajímavej talíř, ale omáčku bys na něj nedala že