Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v alobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

26. 10. 2010 17:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Da to chvilku prace to vse nakrajet a zabalit, ale vyhoda je, ze krome noze prakticky neni spinave nadobi a po obede je jen par talirku a pribory, plech je skoro cisty, tedy pokud jste dobre zabalili porce. Pak se nestarate, jen pohlidate cas a basta je hotova....dobrou chut...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

26. 10. 2010 21:32

Mě se to moc líbí a brzo vyzkouším:yes:

Suvicka Suvicka

26. 10. 2010 20:19

Ryby opravdu muzu, vyzkousim, zatim +6. :yes::-K

Pajaska Pajaska

26. 10. 2010 19:53

A dalo by se to dělat v pohodě i venku na grilu,akorát bych trochu ty brambory chvilku povařila.:yes:

Reny2

26. 10. 2010 19:48

Anno,ja taky delavam s veprovym podobne,ale tam muzes pridat vyraznejsi ingredience...toto je jemnejsi a moc lidi to s rybou nedela...a pritom je to basta...;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 10. 2010 19:35

Dělávám,ale s vepřovým masam:-)Toto se mi líbí:-pukládám a+4:yes:posílám

Daniella O. Daniella O.

26. 10. 2010 18:42

Reny, dekuji za informace, urcite vyzkousim:-K:-p:-p:yes:

Reny2

26. 10. 2010 18:33

Daniello,prave ze ty brambory tim,ze jsou vespod,tak natahnou chut masla,ktere stece dolu a z te ryby si vezme malo...a navic,krome toho,ze ty smesi na ryby a brambory jsou slane,ja uz nepridavala ani zrnko soli navic a stacilo to....;-) i kure na soli se vlastne poklada na 1kg soli a kure je slane po upeceni tak akorat....veme si jen tolik,kolik je treba...;-)

Daniella O. Daniella O.

26. 10. 2010 18:17

Take se mi receptik libi, ale trochu se bojim tech brambor. Nejsou moc citit po rybe??? Se spolecnym pecenim ryb a brambor totiz nemam moc dobre zkusenosti... Recept na rybu je ale lakavy:yes::yes::yes:: Urcite vyzkousim.:-K

Pajaja

26. 10. 2010 18:04

Zkusím, dokonce mám tresku v mrazáku. Takže v sobotu by to šlo! :-))

Reny2

26. 10. 2010 17:54

diky....doufam,ze zkusis....je to fakt dobry;-)

Pajaja

26. 10. 2010 17:51

Pěkný receptík :-p:-K:yes: +2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: treska v alobalu ryba pečená v alobalu pečená ryba v alobalu ryba v alobalu treska recepty treska obecná recepty treska pečená v alobalu ryby v alobalu ryba na grilu v alobalu pečená treska v alobalu treska na grilu treska recept treska obecna recept kluci v akci recept na tresku kluci v akci treska ryby v alobalu na grilu ryby pečené v alobalu ryba treska recepty pečená treska v troubě treska na grilu v alobalu

Suroviny: brambory, treska, cibule, pórek, celer řapíkatý, mrkev, máslo, koření na ryby, koření na americké brambory, kmín mletý, tymián,

TopRecepty.cz

Treska v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3w89