Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Moje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 35 minutami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 2 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 32 minutami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 1 hodinou
Rybízový sirup
esso před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
esso před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
Wanilor před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 3 hodinami
Teplý těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nugetky v bazalkovém těstíčku
Nanda91 před 4 hodinami
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizoto recept,
rizoto,
jak uvařit rizoto,
recept rizoto,
rizoto s lunchmeatem,
rizoto z lunchmeatu,
dušené rizoto,
rizoto v tlakovém hrnci,
recepty rizoto,
rizoto z vařeného masa,
rizoto z pečeného masa,
rizoto s lunchmeat,
lunchmeat recept,
lunchmeat recepty,
rizoto s vepřovou konzervou,
rizoto v pomalém hrnci,
rizoto lunchmeat,
rizoto ze zbytků masa,
lunchmeat s rýží,
rizoto-recept
Suroviny:
rýže,
lunchmeat,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená
Komentáře (17)
Elizo, když si porovnáte fotky, je jasné,že má Mirca pravdu. Není to detail nějaké rýže,ale přiblížené "riz-otto."
Colombo, to Ti neprošlo.
Vařila jsem například kuřecí maso plněné syrečkem a věděla jsem, že by bylo možné dát fotky stejného jídla k dalším dvěma - v podstatě stejným - receptům. Neudělala jsem to a předpokládám, že by to neudělala většina...
Předchozí komentář jsem asi špatně formulovala.