Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Moje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky II
Honza62 před 12 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 19 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 20 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 4 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika v troubě,
pečená štika recepty,
jak zabít štiku,
štika pečená v troubě,
recept na pecenou štiku,
recept štika pečená,
jak dlouho se peče štika,
pečení štiky,
štika recept,
štika pečená,
peceni stika,
pečená štika na zelenině,
doba pečení štiky,
recepty pečená štika,
krenovy preliv,
recept na stiku,
recept na pečenou štiku celou,
jak na stiky,
štika se smetanou
Suroviny:
štika,
křen strouhaný,
smetana 33%,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
... někdy je potřeba "zabít" panelákovou nudu
...ani náznak hořkosti, jen příjemná křenová pikantnost a smetanová jemnost