Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roládky s křenovým přelivem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2009 19:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 653 kJ / 2 546 kcal
Bílkoviny398,20 g
Tuky96,68 g
Vláknina1,62 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 3,85 g
Sůl9,06 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rebeka rebeka

21. 11. 2010 18:36

Eli,to bylo dost podobné,navíc inspirována jsem byla právě tvým receptem;-)a jestě jsem zapomněla..k té anglické jsem přidala i trochu(zbytek)pršuta;-):-p

Eliza Eliza

21. 11. 2010 18:08

Teda Rebečko, ta tvoje varianta také láká k vyzkoušení, já tyhle roládky plné chuti prostě miluju a ráda vyrábím.
Šavli, ta tvoje je také parádní - holky, to jste klidně mohly dát jako samostatné recepty ;-):-D, ale díky, jsem potěšená, že vaše fotky zdobí můj recept. :-) Díky.

savlinka savlinka

21. 11. 2010 16:49

no vypadá úžasně:yes:,také jsem dnes dělala roládu,ale se zeleninkou;-)posílám fotečku

rebeka rebeka

21. 11. 2010 16:38

Eli,nechala jsem se inspirovat tvým receptem:-8a s malými úpravami;-)(Jadel jsem nahradila Mozzarelou,paprikáš anglickou:-8)jsem udělala:-pposílám bod a foto;-):yes:
a ještě...neměla jsem ani kuřecí prsa,ale steak:-Dale chutnalo to:-p:-p:yes::yes:

isindy isindy

29. 7. 2010 20:29

a tenhle jsem ještě neviděla :-O ten se narodil ještě přede mnou...ivulinko - díky za objev a elizo - klobouk dolů, do toho jdu :yes:

ivulinka ivulinka

29. 7. 2010 20:20

Tahle nádhera tu na mě kouká z náhodných... Elizko máš to nádherné, jak uvařené, tak nafocené:yes::yes::yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

15. 11. 2009 18:30

Elizo, děkuju za radu :yes:, snad to příště bude lepší :-8:-).

Eliza Eliza

15. 11. 2009 16:08

Terezko, omáčku stačí povolit mlékem nebo smetanou...
Do výpeku je dobré přidat kousek másla (podle toho, kolik používáš oleje na opečení - já dávám málo oleje, proto to máslo), pěkně seškrábnout všechny přípečky do prostředka pánve, zasypat moukou - na dvě porce bych dala jen jednu rovnou lžíci, promíchat (dělají se žmolky, ale nevšímej si jich) a pak zalít trochou tekutiny, rozšlehat, počkat, až šťáva vezme var a podle potřeby tekutinu dolít (téhle fázi tam ještě mohou být pucky, ale neboj, ony zmizí). Když jí dáš moc, necháš šťávu bublat a redukovat, když málo a omáčka je hustá, tekutinu přileješ. Pak ochutnáš, ochutíš a máš hotovo. Také jsem ji nějaký čas trénovala, ale fakt na tom nic není. Přeji ti hodně úspěchů a chutných omáček...;-):-):-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

15. 11. 2009 14:27

Elizo, dneska jsme roládky měli na oběd. Teda jako jednoduché a rychlé jídlo mi to nepříjde, hlavně rozhodně né rychlé :-(. Bylo to ale moc dobré, přítel se olizoval :-). Jenom mě zaskočila ta omáčka, měla jsem jí hrozně hustou :-(. Asi jsem tam dala moc mouky, co? Omáčky z výpeku mi totiž opravdu ještě moc nejdou a nevím, co dělám špatně :-(. Jinak moc dobré, dávám Ti 13 bodík :yes::-)

Eliza Eliza

24. 9. 2009 18:00

Děkuji za milé komentáře, krásně se čtou...:-) a za bodíky samozřejmě také. Ivanko, jako přílohu jsme měli bramborové nočky (gnocchi). Suzannko, na maso jsem namlela trochu pepře čtyř barev, toť vše...:-p

suzanna

24. 9. 2009 12:12

Elizko, to vypada nadherne:-O:-p
Vicemene uplne jednoduche jidlo, ale krasne pripravene a nazdobene, uplne se sbihaji sliny a srdce se smeje:yes: Tohle urcite nekdy vyzkousim, pritel sice nema rad jadel, ze je slany, ale ja ho miluju a verim, ze ho do toho paprikase sikovne schovam:-D jen jeste otazecku....cim to mas zvrchu posypane? To je cerstve umlety pepr, nebo jsi pouzila nejake koreni? Ma to nadhernou barvu:yes: opravdu pastva pro oci:-8 a nejen pro ne:-)

Ivana79 Ivana79

24. 9. 2009 11:29

Nádhera:-O:yes:My chrenovú omáčku milujeme,ale vždy som robila len tak klasicky-s mäsom a knedlou.Toto je zaujímavý nápad,keď budem mať kuracie rezne,tak toto určite vyskúšam.Len sa chcem opýtať-čo je to za prílohu?Nejaké cestoviny?Ukladám a dávam bod:-))

pipre pipre

24. 9. 2009 08:57

Skvělý recept a bodík:yes:8

vybusna vybusna

24. 9. 2009 08:53

...ked ja neznasam chren....a ten tie roladky podla mna fantasticky doplna....moj muz by ti bol eliza urcite vdacny

dzungila

23. 9. 2009 22:03

Eli, ta kombinace jadelu, paprikáše a křenu mě moooc láká! Fotky i nápad jako vždy super, takže bod!:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tv barandov vaření tv barandov recepty kuřecí roládky tv barrandov recepty barandov recepty barandov vaření vaření na tv barandov vaření tv barandov barrandov recepty barrandov vaření kuřecí roláda tv barandov.cz tv barandov barrandov.cz recepty vareni barandov tv barandov-vaření barandov barrandov-recepty vaření na tv barrandov barandov.cz

Suroviny: prsa kuřecí, paprikáš, jadel, smetana ke šlehání, krenex, mouka hladká, mléko, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí roládky s křenovým přelivem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmo8