Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velejemné knedlíčky do polévky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vanilka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 392 kJ /
572 kcal
Bílkoviny26,94 g
Tuky41,64 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,21 g
Sacharidy22,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játrovku pečlivě promícháme s utřeným česnekem, vejcem, pepřem, špetičkou majoránky - přidáme strouhanku - tolik aby se daly tvarovat malé knedlíčky. Krok 2: Ty uvaříme v hotovém vývaru (stačí tak 5 minut) a v něm podáváme.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Poznámka autorky Vanilka

Ne každý má rád klasické játrové knedlíčky. U nás odjakživa děláme knedlíčky z paštiky a hlavně děti je doslova zbožňují. Jsou opravdu velejemné a rozplývají se na jazyku!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVoo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVoo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Čekám na příležitost a pustím se do nich,
věřím že vnoučkům budou chutnat a díky za inspiraci.:-K:-)):yes:

To se musí vyzkoušet:yes::yes:

To stojí za vyzkoušení. A ten talíř se líbí i mně;-):yes:+

Tyhle oravdu velice jemné"játrové"knedlíčky jsme si vařívali na intru z Majky:-)Moc nám chutnaly zavařené v pytlíkové hovězí polévce:-pMáš to moc hezké:-K:yes:

Pěkné, všechno se má zkusit a hlavně předem nezatracovat;-);-);-)Úžasný talíř:yes:

Z játrovky jsem knedlíčky ještě nedělala, budu muset vyzkoušet, vypadají krásně a máš nádherný talíř;-):yes::yes:

Tématické fráze:
knedlicky do polevky, jemné játrové knedlíčky, knedlíčky z játrové paštiky, játrové knedlíčky z játrovky, játrovky knedlicky, tatarak z jatrovky, jatrove knedlicky z pastiky, knedlicky z pastiky, knedlíčky do polévky z paštiky, klasicke jatrove knedlicky, knedlicky z jatrovky, velejemné játrové knedlíčky do polévky, knedlíčky do polévky z játrovky, játrové knedlíčky pastika, falešny tatarak z jatrovky, knedlíčky do polévky z paštiky májka, knedlíčky do polévky z majky, knedlíčky do polévky z paštiky májky, knedlíčky z paštiky recept, játrovky knedlíčky do polévky

Suroviny:
játrovka, vejce, česnek, pepř mletý, strouhanka, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu