Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,72 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y1x
Moje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y1x
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 23 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 42 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 2 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 3 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 3 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 3 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 3 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 4 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 5 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 5 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rychlá pomazánka,
rychlé pomazánky,
rzchlé recepty,
pomazánky rychle,
pomazánka z vysočiny,
dobře a rychle pomazánky,
rychle pomazanky recept,
ryhlé pomazánky,
pomazanky rychlý,
recepty na rychle pomazanky,
rychlá pomazánka,
rychlé pomazánky,
rychlá pomazánky,
recept na rychlou pomazánku,
pomazánka rychlá,
rzchlé vaření,
rychlý slaný dort,
rzchlé pomazánky,
rychle pomazánky recepty,
recepty rychle pomazanky
Suroviny:
salám vysočina,
sýr tavený,
tatarská omáčka,
vejce,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (6)