Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 208 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,04 g |
Tuky | 67,50 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 84,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Moje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 14 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 2 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 5 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 7 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 7 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 9 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 9 hodinami
Tématické fráze:
cokoladove pralinky recept,
recept na čokoládové pralinky,
formičky na pralinky,
čokoládové pralinky recepty,
recepty cokoladove pralinky,
recepty na čokoládové pralinky,
mátové bonbony recept,
formičky na čokoládové pralinky,
jak udělat čokoládové pralinky,
pralinky recept,
silikonové formičky na pralinky,
recept čokoládové pralinky,
čokoládové pralinka,
čokoládovo mátové kuličky,
matova cokolada recept,
formičky na výrobu čokoládových pralinek,
mátové kuličky,
domaci bila cokolada z kakaoveho masla,
čokoládovo-mátový dort,
domácí pralinky z kakaového másla
Suroviny:
čokoláda,
máslo kakaové,
máta čerstvá,
silikonové formičky,
Komentáře (32)
A za mně: koupené bonbony může dostat každý, ale origoš vlastníma rukama dělané pralinky, to je víc než bonbon, to je darovaný kus srdce
Díky i za odkaz pod rcp,tam jsem se dozvěděla všechno polopaticky,včetně fotopostupu
Mátu s čokoládou můžem v jakémkoli množství
Jé mám prosbu, mohla bys přidat foto cukrářského teploměru? Kujííííí
1) Proces výroby takové lahůdky je složitý proto, aby výsledek byl optimální.
2) Vždycky je jednodušší něco koupit, než se s tím tzv. patlat.
Ale pokud opravdu hodně vaříte, měla byste tím spíš vědět, že jsou lidé, kteří si s přípravou různých pochutin a pokrmů rádi dají tu práci. Ono je vždycky jednodušší si rýpnout než něco takového zkusit udělat
A proč by pod receptem nemohl na komentář odpovědět i někdo jiný, pokud jeho odpověď je dostatečně fundovaná ?
Rychlejší to určitě je, ale ta radost, když se dílo podaří, se ničemu nevyrovná