Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,93 g |
Tuky | 180,33 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 835 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Moje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr po mlynářsku,
kapr po madarsku,
kapr recepty,
recept kapr po mlynářsku,
recepty kapr po mlynářsku,
pečený kapr po mlynářsku,
kapr recept,
recepty z kapra,
recept na kapra,
recepty kapr,
recept kapr,
recepty na kapra,
recepty kapr, po mlynářsku,
recept kapr po maďarsku,
kapr po rožmbersku,
kapr po mlynarku,
kapr v maďarsku,
kapr po mlinářsku,
recept na kapra po mlynarsku,
vařím kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
cibule,
omega
Komentáře (6)
Recept znám léta, ale bez té cibule a do směsi mouka+paprika se dával ještě kmín a říkali jsme tomu "Kapr po mlynářsku"-můžeš taky vyzkoušet