Gratinovaná drůbeží roládka

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Drůbeží maso 9 názorů

43

Suroviny

plátek drůbežího masa
plátek šunky
hranolek anglické slaniny
hranolek nivy
pepř
sůl
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátek prsíčka si rozřízneme, aby nám vznikla větší plocha, osolíme, opepříme, přidáme plátek šunky, na to hranolek anglické a nivy a zabalíme a na spoji osmažíme. Pak postupně ze všech stran.

  2. Nakonec na 5 minut vložíme do mikrovlnky. Výpek mírně zaprášíme moukou, zakápneme trochou vývaru, nebo vody a uděláme si šťávu.

  3. Zdobíme zeleninovou oblohou, podáváme s opečenými bramborami nebo hranolkami nebo i jinak upravenými bramborami.

Poznámka

Recept jsem získala Ve Frenštátě na hotelu Beskyd.Jídlo všem moc chutnalo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Gratinovaná drůbeží roládka

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: gratinovana kachní prsíčka recepty gratinovaná mrkev gratinovaná mrkev olíbené jídla gratinovaná kuřecí roláda kachní prsíčka gratinovaná recept gratinovaná kuřecí prsíčka gratinovaná kuřecí prsíčka recepty gratinovaná prsíčka gratinovaná mrkev recept recepty vepřové maso rychlovka

Zapomněl/a jsem heslo