

Gratinovaná drůbeží roládka
Suroviny
- plátek drůbežího masa
- plátek šunky
- hranolek anglické slaniny
- hranolek nivy
- pepř
- sůl
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Plátek prsíčka si rozřízneme, aby nám vznikla větší plocha, osolíme, opepříme, přidáme plátek šunky, na to hranolek anglické a nivy a zabalíme a na spoji osmažíme. Pak postupně ze všech stran.
Nakonec na 5 minut vložíme do mikrovlnky. Výpek mírně zaprášíme moukou, zakápneme trochou vývaru, nebo vody a uděláme si šťávu.
Zdobíme zeleninovou oblohou, podáváme s opečenými bramborami nebo hranolkami nebo i jinak upravenými bramborami.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem získala Ve Frenštátě na hotelu Beskyd.Jídlo všem moc chutnalo.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Gratinovaná drůbeží roládka
-
Jéééé
chybička se vloudila, Hani, tak pochvala patří tobě!
-
Janinko, krásné fotečky promptně přidala Hanička (Pu), já zatím jen ukládám v oblíbené recepty ...
. Ale to nic nemění na tom,že se těším, až vyzkouším...
-
Eli, to je fajn, krásné fotečky!!
-
Vypadá to úžasně a tak pluje v olíbené...
-
Jani, jak jsem řekla, tak jsem udělala, dnes bylo k obědu, moc nám chutnalo, takže máš ode mě bodík
-
Dělávám z vepřového masa, tady to je zase rychlovka
A je to fajn přijít k hotovému
-
Jani, to se mi líbí, to bude zítra u nás k obědu
-
To jste si dbužírovali, viď?
Ale vypadá to fakt dobře
-
Krásna fotečka