Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,93 g |
Tuky | 180,33 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 835 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Moje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 10 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 57 minutami
Rajčatové chutney
BlaV. před 8 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 9 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 12 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 13 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 13 hodinami
Tématické fráze:
kapr po mlynářsku,
kapr po madarsku,
kapr recepty,
recept kapr po mlynářsku,
recepty kapr po mlynářsku,
pečený kapr po mlynářsku,
kapr recept,
recepty z kapra,
recept na kapra,
recepty kapr,
recept kapr,
recepty na kapra,
recepty kapr, po mlynářsku,
recept kapr po maďarsku,
kapr po rožmbersku,
kapr po mlynarku,
kapr v maďarsku,
kapr po mlinářsku,
recept na kapra po mlynarsku,
vařím kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
cibule,
omega
Komentáře (6)
Recept znám léta, ale bez té cibule a do směsi mouka+paprika se dával ještě kmín a říkali jsme tomu "Kapr po mlynářsku"-můžeš taky vyzkoušet