Zavařený uzený jazyk
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 32 217 kJ / 7 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 800,00 g |
Tuky | 500,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,50 g |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařený uzený jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLRk
Moje poznámka
Zavařený uzený jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLRk
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 13 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
nochy před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 5 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 6 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 6 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 6 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 7 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 7 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 8 hodinami
Tématické fráze:
uzený jazyk,
uzený vepřový jazyk,
uzený vepřový jazyk recepty,
vepřový uzený jazyk recept,
jak uvarit uzeny veprovy jazyk,
jak udit hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk,
uzený jazyk recept,
recepty uzený jazyk,
uzení jazyku,
uzený vepřový jazyk recept,
vepřový uzený jazyk,
pokrmy z uzeneho masa,
vařený vepřový jazyk,
uzený vepřový jazyk-recepty,
jak udit vepřový jazyk,
zavařování uzeného masa,
uzeny lalok recept,
hovězí jazyk recept,
recept na uzený jazyk
Suroviny:
jazyk uzený,
kůže vepřová
Komentáře (3)