Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 548 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 36,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 652,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Moje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Nejnovější recepty
Kynuté buchty podle Mirky van Glis Slavíkové
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno 11. 8. 2025 14:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 10 minutami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 32 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 1 hodinou
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 1 hodinou
Jemný boršč
Kajkajak před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Titto10 před 2 hodinami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 2 hodinami
Rajská polévka III
Penkapa před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 4 hodinami
Tématické fráze:
marcipánová hmota,
marcipánová hmota recept,
marcipanová hmota na dorty,
recept na marcipánovou hmotu,
čím lepit marcipán,
jak vyrobit marcipánovou hmotu doma,
marcipánové figurky,
marcipánová modelína,
domácí marcipánová hmota,
marcipánové těsto recept,
marcipánová hmota na dort,
marcipánové těsto,
recept na marcipán z domácí pekárny,
jak lepit marcipán,
marcipánová hmota recept jednoduchy,
marcipán z pekárny,
jak udělat malinké marcipánové růžičky,
čím lepit marcipánové ozdoby,
marcipánové figurky postup,
marcipánová hmota v pekárně
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
med,
sirup javorový,
mandlové aroma,
voda,
tuk ztužený
Komentáře (96)
A jak dlouho cca "hnětat" v ruce když nemám pekárnu? Případně lze to hodit do robota?
Můžete
Do pravého marcipánu používám glukózový (pšeničný, kukuřičný, rýžový) sirup, nebo i med
Jen se chci zeptat,kdyz rozvaluju,tak podsypavam mouck.cukrem a zustavaj mi na nem pak mapy cukru co stim?? Vypada to nehezky
Dekuju za tento recept
chci se zeptat jak doho vydrží udělaný.... mužu si ho nachystat třeba týden před pečením? a Postavičky jak zaschnou dají se pak sníst jako -marcipánové růžičky nebo to stvrdne na kámen. Mám v plánu ho vyzkoušet nemám pekárnu ale hntací robot předpokládám stejný výsledek. Děkuji
Děkuji Nikola S.K.