Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 051 kJ / 3 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,28 g |
Tuky | 141,98 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 364,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Moje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 8 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 32 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Tématické fráze:
houbové rizoto apetit,
houbové rizoto s červenou řepou,
rizoto s houbami a červenou řepou,
rizoto apetit,
rizoto s cervenou repou a parmazanem,
apetit rizoto recept,
rizoto arborio,
apetitrizoto,
hříbkové rizoto apetit,
apetit rizoto,
houbive rizoto s repou,
rizoto s červenou řepou a houbami,
rizoto prokladane cervenou repou,
italské hříbkové rizoto apetit,
rizoto s houbami a s červenou řepou,
recept rýže s červenou řepou s parmazánem,
vepřová kotleta s marinovanou řepou,
houbové risoto s červenou řepou,
rizeto s cervenou repou apetit,
krémové rizoto s červenou řepou
Suroviny:
rýže arborio,
houby,
máslo,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
parmazán,
tymián,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
řepa červená,
ocet vinný červený,
olej olivový,
cukr třtinový,
sůl,
pepř,
ocet,
olej olivový,
parmazán,
marináda z řepy
Komentáře (13)
A všem ostatním díky za zájem, mám radost, když někoho recept zaujme
Jen takový můj poznatek,co se týká přípravy červené řepy.Já ji raději peču zabalenou v alobalu.Příjde mi,že je chutnější,než klasicky uvařená