Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
Moje poznámka
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 19 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 48 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 49 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 2 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 2 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
hejk,
hejk recept,
hejk na másle,
hejk recepty,
hejk na panvi,
hejk filety,
recepty hejk,
ryba hejk recepty,
ryba hejk,
mořská štika hejk - recepty,
hejk mořský,
recept na hejka,
hejk filet recepty,
mořská štika hejk recepty,
mořská štika hejk recept,
příprava ryby hejk,
hejk filety recept,
hejk příprava,
ryba na česneku cibule víno tymián,
jak péct hejka
Suroviny:
hejk,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
šťáva citronová,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
víno bílé,
voda,
sůl,
tymián čerstvý,
máslo
Komentáře (20)