Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,80 g |
| Tuky | 101,75 g |
| Vláknina | 23,30 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 537,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Moje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 44 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 45 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
sýrové pečivo,
mouka t55,
mouka manitoba,
mouka t 55,
celerová nať,
rozdíl mezi chlebovou moukou,
rozdíl mezi chlebovou a normální moukou,
manitoba mouka,
rozdíl mezi chlebovou moukou a normální,
specialni chlebova mouka t55,
rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou,
rozdíl mezi normální a chlebovou moukou,
rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou,
co je mouka t55,
jak použít celerovou nať,
rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou,
recepty z mouky manitoba,
rozdil mezi moukou a chlebovou moukou,
rozdil mezi moukou chlebovou anormalni,
hladká mouka manitoba
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sýr nastrouhaný,
nať celerová,
česnek sušený
Komentáře (9)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.