Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,86 g |
Tuky | 52,71 g |
Vláknina | 5,87 g |
Cholesterol | 611 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 13,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3J29
Moje poznámka
Květáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3J29
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 32 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 59 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší květáková pomazánka,
pomazanka z květáku,
recepty z květáku,
květáková pomazánka s vejci,
květková pomazánka,
recept na květákovou pomazánku,
květákovápomazánka,
kvetáková pomazanka s vajíčkem,
květákvá pomazánka,
květáková pomayzánka,
pomazámka z květáku,
květákovou pomazánku,
květakova pomazaka,
recepty kvetak pomazanka,
kvčtáková pomazýnka,
květakova pomazanka s vejcem,
pomazánka z z květáku,
pomazánky,
pomazankazkvetaku,
květáová pomazánka
Suroviny:
květák,
lučina,
vejce,
mléko obilné,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)