Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka z kapusty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXqm
Moje poznámka
Nádivka z kapusty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXqm
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
nádivka z kapusty,
kapustova nadivka,
nádivka s kapustou,
kapusta nádivka,
kapusta recept,
kkapustová nádivka,
kapustove nadivka,
syrová kapusta recept,
kapusta recepty,
nadivka s růžičková kapusta,
nadivka z kapustou,
syrová kapusta,
nádivka s s kapustou,
nádivka z ruzickové kapusty,
nadivka z kapusta recepty,
nádivka z z kapusty,
nádivka s kapustou a houbami,
recept kapustová nádivka,
recept nádivka s kapustou,
nadivka s ruzickovou kapustou
Suroviny:
kapusta,
vejce,
mléko,
houska,
rohlík,
chléb toustový,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (5)