Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špagety s baklažánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR0m
Moje poznámka
Italské špagety s baklažánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR0m
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 11 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 18 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 33 minutami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 8 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 10 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 11 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 13 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 13 hodinami
Tématické fráze:
špagety norma,
špagety ala norma,
špagety alla norma,
pasta ala norma,
recepty s baklažanem,
bezmasá jdla,
normy špagety,
norma špagety,
co z baklažánem,
co je baklazanem,
jak ohřát lazaně,
italsky recept na lilek,
recepty s baklažánem.cz,
baklažánem,
recept s baklažanem,
polévka z baklažanem,
pasta ala norma ital v kuchyni,
norma na lazaně,
pasta z lilku spagety,
baklažán recepty testoviny
Suroviny:
omáčka rajčatová,
baklažán,
těstoviny špagety,
parmazán,
česnek,
olej olivový
Komentáře (5)