Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špagety s baklažánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR0m
Moje poznámka
Italské špagety s baklažánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR0m
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 22 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 2 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
špagety norma,
špagety ala norma,
špagety alla norma,
pasta ala norma,
recepty s baklažanem,
bezmasá jdla,
normy špagety,
norma špagety,
co z baklažánem,
co je baklazanem,
jak ohřát lazaně,
italsky recept na lilek,
recepty s baklažánem.cz,
baklažánem,
recept s baklažanem,
polévka z baklažanem,
pasta ala norma ital v kuchyni,
norma na lazaně,
pasta z lilku spagety,
baklažán recepty testoviny
Suroviny:
omáčka rajčatová,
baklažán,
těstoviny špagety,
parmazán,
česnek,
olej olivový
Komentáře (4)