Postup přípravy
Krok 1: Vydlabeme vnitřek žampionů. Zbytek můžete použít do číny apod.
Krok 2: Žampiony po okraj naplníme sýrem Niva.
Krok 3: Rozložíme na plech s pečícím papírem a dáme na pár minut (max. 15) péct do předem předehřáté trouby na 18O°C.
Krok 4: Počítejte s tím, že se žampiony dost zmenší a při pečení pustí šťávu.
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Moje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 51 minutami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 12 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 13 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 22 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 28 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 28 minutami
Boloňské špagety
jtrecepty před 10 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 12 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 14 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 15 hodinami
Tématické fráze:
žampiony chutovka,
žampionové chuťovky,
žampionová chutovka,
zampionova čína recept,
žampiony chuťovky,
chuťovky z žampionů,
žampionová chuťovky,
chuťovky se žampióny
Komentáře (4)