Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 68,11 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 344,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 47 minutami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 1 hodinou
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 1 hodinou
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 10 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 12 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 12 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 14 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 15 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 16 hodinami
Tématické fráze:
klasy,
co je klaso,
klaso,
klasa,
klaso recepty,
dožínkový koláč,
domácí pekárny diskuze,
sušené klasy,
jak vypada klas,
recepty klaso,
co je to klaso,
klasa recepty,
klas pekárna,
jak vypada zitny klas,
recepty z klasa,
pocet seminek v klasu,
dožinkový dort,
dožínkové koláče,
topklas,
mouky domaci pekarna
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
koření na americké brambory,
vejce,
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.