Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní tataráček

Sýrový tatarák oceníte nejlépe na dozlatova opečené topince. Navíc vás postaví na nohy. Tajemství správné chuti spočívá ve výběru koření a způsobu dochucení, proto si směs namíchejte podle svého.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny2,23 g
Tuky5,02 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Krok 2: Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti. Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné. Krok 3: Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 15. 9. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní tataráček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní tataráček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (34)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děláme několikrát do roka a chutná celé rodině

Připravujeme si ho doma několikrát do roka a chutná celé rodině 👌

Ano, přesně, jak tu někdo psal, též jsme před více než rokem ochutnali v zámeckém pivovaru v Chýších, a takovou dobrotu už jsme dlouho neokusili, takže mohu vřele doporučit. A zítra, resp. dnes budu dělat sv. Silvestrovi, nechť se poměje.:yes:

varilamyskakasicku:, ivulinka:, E-li-s: Díky moc za komentíky:-K

mňáááám...držím 10 denní detox a takové dobroty mi sem dáváte!!!!:-D:-D:-D:-D

1974andrea: Andri, i já se řadím ke smraďochům:-D, moc bych si pochutnala:yes:

Moc vábivý recept, pivko mám, sýry taky, ještě se vyhrabat ze střevní virózy, pak vyzkouším:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Všem příznivcům " smraďochů" děkuji:-K:-D

Tak teda je:-! To vyzkouším :yes::yes::-K:-p

Andrejko, doma je dosti často žádán tatarák z lososa, ale tento udělám též, určitě si pochutnáme. Použiji na to limburger, ten mám ve velké oblibě :-p;-):-K :yes:+14

Takéto niečo by mi chutilo, určite je to skvelá vec. :yes:

jitule: Ty recepty NEJSOU stejné a už dejte pokoj :-//:no:

Tisknu:yes:a hned jak koupím ingredience vyzkouším...už teď slintám.jen škoda,že jsem nenakoupila odpoledne,recept jsem dolétl až teď...nevímproč mně ty nejlepší recepty chodí tak pozdě

jitule:Nevím, kde pramení Váš problém, ale já jsem zdroj, odkud recept pochází, uvedla, takže já problém nemám;-)

1974andrea: Někdo umi a někdo kopíruje a pak se prsatí:-8

Tématické fráze:
tatarák z pivního sýra, tataráček z pivního sýra, tatarak z pivního syru, tatarák z pivního sýra recept, sýrový tatarák top recepty, sýrový tatarák, tatarák recept, tatarák ze sýra, tatarak s pivniho syra, tataráček z pivního sýru, pivní sýr recept, pivní smraďoch, tatarak u pivního dyra, sýrový tataráček, tataráček, pivní sýrový tatarák, tatarák ze sýrů, tataráček ze sýra, tataracek ze sýrů, cibuláčkový tataráček

Suroviny:
sýr pivní, cibule, kečup sladký, hořčice, omáčka worcesterová, pivo světlé, vločky chilli, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu