Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 262 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,78 g |
Tuky | 8,59 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 40,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGDn
Moje poznámka
Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGDn
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 6 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybí medailonky,
jak smazit rybu mrazenou,
jak smažit mražené ryby,
smazeni zmrzle ryby,
příprava rybího filé ze zmrzlého polotovaro,
zmrzlé rybí prsty jak smažit,
jak udělat rybí filé,
jak udělat rybu mrazenou,
rybene,
rybí filé zmrzlé,
jak udelat file mražené,
smažené rybí filé mražené,
smažení mraženého rybího files,
rybí filé teplota smažení,
jak udělat mražené rybí filé,
jak smažit mražrné polotovary,
smažit mražené filé obalované,
jak udělat rybí filety smažené,
kořenící směs zatřes a upeč,
smažení mrazeného rybího filetu recept
Suroviny:
filé,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
zatřes a upeč,
olej,
citron,
petrželka
Komentáře (12)
Všem moc děkuji
Děkuji