Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Pokud máte v lednici od každého trochu, můžete i z těchto surovin připravit chutný a rychlý oběd na způsob zapečených šunkofleků. Spotřebujete bez plýtvání všechny zbylé suroviny. Zeleninový salát nebo kyselá okurka jídlo skvěle doplní.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 976 kJ / 472 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,54 g | 
| Tuky | 22,49 g | 
| Vláknina | 9,50 g | 
| Cholesterol | 524 mg | 
| Sodík | 433 mg | 
| Sůl | 0,97 g | 
| Sacharidy | 37,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Moje poznámka
					
				
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recept na zapečene těstoviny, 
						
						
							zapečené těstoviny, 
						
						
							zapečené těstoviny s mlekem, 
						
						
							jak zpracovat pečené maso, 
						
						
							zapečené pizza těstoviny, 
						
						
							jak zpracovat zbytek pečeného kuřete, 
						
						
							zapečené těstoviny ze zbytkú, 
						
						
							pečené těstoviny, 
						
						
							zapečené zbytky masa, 
						
						
							zapečené těstoviny recept, 
						
						
							jak zpracovat zbytky masa, 
						
						
							co se zbytky uzenin, 
						
						
							zapečené těstoviny recepty, 
						
						
							zbytek těstovin, 
						
						
							zbytek těstoviny, 
						
						
							testoviny s mlekem, 
						
						
							zapečené potraviny, 
						
						
							zapékané těstoviny, 
						
						
							jídla ze zbytků uzenin, 
						
						
							zapečené těstoviny se zbytky masa
						
					
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							česnek, 
						
						
							uzenina, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							olej, 
						
						
							mléko, 
						
						
							vejce, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							těstoviny
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (11)
S těmi zbytky to dělám jinak - když vidím, že se už šunka, salám, sýr apod. nedojí, protože každý jde po čerstvě nakoupeném, ale i např. žampiony, pórek, cibulka, nakonec i pečené maso - tak vše dávám do mrazáku do jedné krabičky (suroviny samostatně zabalím) a pak jednou za čas udělám pizzu. Je to vlastně zadarmo večeře (jen udělám těsto) a všichni máme pizzu rádi.
Máš můj obdiv, pokud se ti daří udržet nákup potravin a stav v lednici v plánované rovině
Nic takového, jako "čistění lednice od zbytků" nedělávám, kupuji víceméně programově ty suroviny, z kterých chci vařit. Tak nevím, jestli bych si na vaření šla koupit něco, co u ostatních zůstalo v lednici jako zbytky
Nazvala bych to "invenčním zpracováním zbytků", ne receptem, který nabízím ostatním k realizaci.