Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Pokud máte v lednici od každého trochu, můžete i z těchto surovin připravit chutný a rychlý oběd na způsob zapečených šunkofleků. Spotřebujete bez plýtvání všechny zbylé suroviny. Zeleninový salát nebo kyselá okurka jídlo skvěle doplní.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 22,49 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 37,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Moje poznámka
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 59 minutami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 2 minutami
Rajská polévka III
Tynaja před 16 minutami
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 34 minutami
Housky na hamburger
ErikaU před 1 hodinou
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 12 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 15 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 16 hodinami
Tématické fráze:
recept na zapečene těstoviny,
zapečené těstoviny,
zapečené těstoviny s mlekem,
jak zpracovat pečené maso,
zapečené pizza těstoviny,
jak zpracovat zbytek pečeného kuřete,
zapečené těstoviny ze zbytkú,
pečené těstoviny,
zapečené zbytky masa,
zapečené těstoviny recept,
jak zpracovat zbytky masa,
co se zbytky uzenin,
zapečené těstoviny recepty,
zbytek těstovin,
zbytek těstoviny,
testoviny s mlekem,
zapečené potraviny,
zapékané těstoviny,
jídla ze zbytků uzenin,
zapečené těstoviny se zbytky masa
Suroviny:
cibule,
cuketa,
česnek,
uzenina,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
olej,
mléko,
vejce,
hořčice,
mouka hladká,
vegeta,
těstoviny
Komentáře (11)
S těmi zbytky to dělám jinak - když vidím, že se už šunka, salám, sýr apod. nedojí, protože každý jde po čerstvě nakoupeném, ale i např. žampiony, pórek, cibulka, nakonec i pečené maso - tak vše dávám do mrazáku do jedné krabičky (suroviny samostatně zabalím) a pak jednou za čas udělám pizzu. Je to vlastně zadarmo večeře (jen udělám těsto) a všichni máme pizzu rádi.
Máš můj obdiv, pokud se ti daří udržet nákup potravin a stav v lednici v plánované rovině
Nic takového, jako "čistění lednice od zbytků" nedělávám, kupuji víceméně programově ty suroviny, z kterých chci vařit. Tak nevím, jestli bych si na vaření šla koupit něco, co u ostatních zůstalo v lednici jako zbytky
Nazvala bych to "invenčním zpracováním zbytků", ne receptem, který nabízím ostatním k realizaci.