Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 174,29 g | 
| Tuky | 34,77 g | 
| Vláknina | 8,88 g | 
| Cholesterol | 320 mg | 
| Sodík | 622 mg | 
| Sůl | 1,25 g | 
| Sacharidy | 86,42 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
					
				
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 48 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 48 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 53 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							maso na safranu, 
						
						
							vepřove na safranu, 
						
						
							vepřová pečeně, 
						
						
							vepřové maso šafrán recept, 
						
						
							vepřová pečeně s bramborovou kaší, 
						
						
							safran, 
						
						
							vepřové maso na šafránu, 
						
						
							maso veprove se safranem, 
						
						
							jak používat šafrán, 
						
						
							safran recepty, 
						
						
							vepřová pečeně recept, 
						
						
							chuť šafránu, 
						
						
							vepřová pečeně recepty, 
						
						
							šafrán recept, 
						
						
							recepty s pouzitim safranu, 
						
						
							vepřová pečeně s s bramborovou kaší, 
						
						
							veprova pecene na šafranu, 
						
						
							maso na šafrán, 
						
						
							na co používat šafrán, 
						
						
							veprove maso safran
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							citron, 
						
						
							vývar, 
						
						
							med, 
						
						
							šafránové blizny, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten