Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 46 minutami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 55 minutami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 1 hodinou
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 2 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 4 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 4 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 4 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 5 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso na safranu,
vepřove na safranu,
vepřová pečeně,
vepřové maso šafrán recept,
vepřová pečeně s bramborovou kaší,
safran,
vepřové maso na šafránu,
maso veprove se safranem,
jak používat šafrán,
safran recepty,
vepřová pečeně recept,
chuť šafránu,
vepřová pečeně recepty,
šafrán recept,
recepty s pouzitim safranu,
vepřová pečeně s s bramborovou kaší,
veprova pecene na šafranu,
maso na šafrán,
na co používat šafrán,
veprove maso safran
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
citron,
vývar,
med,
šafránové blizny,
hořčice hrubozrnná,
petrželka,
tuk
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten