Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,51 g |
Tuky | 75,94 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 8,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra s anglickou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXZG
Moje poznámka
Krůtí játra s anglickou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXZG
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 2 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 minutou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 9 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 56 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 2 hodinami
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 3 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra recepty,
kruti jatra,
krůtí játra recept,
recepty na krůtí játra,
krutí játra. recepty,
krutí játra. recepty,
játra s anglickou,
www nova dobroty cz,
restovaná krůtí játra,
recepty krůtí játra,
kruti jatra s jablkama,
jíška do jatra,
krůtí játra na voňavé cibuli,
varena krůtí játra,
jak vypada kruti jatra,
játra s anglickou,
kruti játra varena,
babicovy dobroty od 14.11.2013,
www nova cz dobroty 13.11.2013
Suroviny:
játra krůtí,
slanina anglická,
maso uzené,
olej slunečnicový,
cibule,
paprika sušená sladká,
jíška tmavá instantní,
sůl
Komentáře (6)