Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 136 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,20 g |
| Tuky | 90,18 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 5,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí propracujeme, nejlépe rukama, masovou směs, ze které tvarujeme kuličky. Ty pak opékáme na oleji nebo dáme upéct do trouby na 200°C cca 25 minut.
Krok 2: Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou, s hořčicí, kečupem nebo tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské bomby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5Jr
Moje poznámka
Ďábelské bomby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5Jr
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské koule,
ďábelské koule recept,
dabelska koule,
zepter recepty,
dabelské maso,
smradlavá bomba,
recepty zepter,
dabelske kulicky,
pečené kuře na stojánku,
smradlave bomby,
zepter hrnce,
zepter-recepty,
ďábelská koule recept,
recept dábelské koule,
zepter kuchařka,
recept na ďábelské koule,
smradlave kuličky,
ďábelské masové koule,
vaření v zepteru,
kuře pečené na stojánku
Suroviny:
maso mleté,
krupice,
strouhanka,
vejce,
feferonka,
česnek,
pepř,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (9)