Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 824 kJ / 1 153 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,35 g | 
| Tuky | 42,00 g | 
| Vláknina | 22,00 g | 
| Cholesterol | 128 mg | 
| Sodík | 61 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 162,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Brambory oloupeme a uvaříme doměkka ve slané vodě.
	Krok 2: Rozšťoucháme dohladka, přidáme na másle orestovaný  pokrájený pórek s cibulkou a bylinkami. Podáváme s houbovým sosem z upečeného kuřátka podle níže uvedeného odkazu.
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Šťouchané houbové brambory bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A1g
Moje poznámka
					
				
Šťouchané houbové brambory bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A1g
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty z brambor bez masa, 
						
						
							houbový sos, 
						
						
							sosík na maso, 
						
						
							sos na brambory, 
						
						
							jak udělat šťouchané brambory, 
						
						
							samotný sos na maso, 
						
						
							šťouchané brambory s houbami, 
						
						
							stouchane brambory, 
						
						
							houbový sosík, 
						
						
							houbové brambory, 
						
						
							šťouchané brambory s kuřecím masem, 
						
						
							stouchané brambory a maso, 
						
						
							maso a šťouchané brambory, 
						
						
							vyborni recepty z brambor bez masa, 
						
						
							štouchané brambory recept, 
						
						
							sos pod maso, 
						
						
							brambory bez masa, 
						
						
							sosík k masu, 
						
						
							co se da udělat z brambor, 
						
						
							šťouchaný brambor
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
					
	
			
	
Komentáře (26)
Jinak mně se to líbí.
Ivi, já bych i houby jen udusila bez kuřátka - (myslím, jako když ho nemám) - a pěkně až na šťávu a tím bych ty brambory polila, mňam, Do hub sůl, kmín, jééé tleskám za supér nápad